Balatoni Nyugat

Milyen Keszthelyt szeretne?

2017. június 15. - balatoninyugat

Jó így, ahogy van? Esetleg több zöldet szeretne? Vagy még több térkövet? Netán még több körforgalmat? Vagy csak több fényt? Online keszthelyi kérdőívünkben most elárulhatja.

bny-kerdoiv.png

Mi a baj Keszthellyel? Semmi.

Csodálatos helyen fekszik, jobbra a Balaton, balra a Hévízi-tó, benne a Festetics-kastély, a város bájos, szinte minden helyben van, ami egy rendes, nyugodt vidéki élethez kell. Ráadásul évről évre fejlődik: kezdődött a főtérrel, folytatódott a Balaton-parttal, ami még azóta is csak szépül. Megújulnak a part szállodái és a belvárosban is egyre több hely kaphat ráncfelvarrást.

Akkor mi a baj? Minden.

A főtér egy-egy nagyobb rendezvény kivételével kihalt. Nyáron forró, télen rideg - ahogy a Balaton-part, úgy a város sincs kitalálva. Nem tudni, kinek szól, kiket vár, mit akar. A kultúra városa mozi és kertmozi nélkül. Keszthely öregszik, a fiatalok többsége a lehetőséget, azaz Budapestet és a külföldet választja. Már ha kitalálnak a városból a kaotikus belvárosi útvonalakon.

Változtatni kell? Vagy csak finnyásak vagyunk? Az igazság, mint mindig, most is a kettő között van. Hogy pontosan merre is találjuk, abban segíthet az online kérdőívünk, amellyel szeretnénk jobban megismerni a keszthelyiek véleményét, ötleteit, javaslatait. Tényleg minden rossz a városban? Vagy sok jó is történik, csak nem vesszük észre, mert elmegyünk mellettük?

Kérjük, töltse ki teljesen anonim kérdőívünket, hogy egy még jobb hely lehessen Keszthely!

KATTINTSON IDE A KÉRDŐÍVÉRT!

A bejegyzés trackback címe:

https://balatoninyugat.blog.hu/api/trackback/id/tr8712591007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása