Balatoni Nyugat

Impresszum

2017. június 22. - Balatoni Nyugat

A Balatoni Nyugat közösségi szerkesztésű alternatív hír- és véleményforrás azok számára, akik nem – vagy nem kizárólag – az önkormányzati és egyéb hatalom-közeli tulajdonú sajtóból kívánnak tájékozódni a nyugat-balatoni térség történéseiről

A Balatoni Nyugat elkötelezett az európai értékrend, a nyugati civilizációval szorosan összeforrt magyar nemzeti hagyomány és kulturális örökség, a nyugat-balatoni térség polgári szellemisége és a fenntartható fejlődés iránt. Ennek jegyében a tartalomszolgáltatás mellett közéleti és kulturális eseményeket is szervez.

A Balatoni Nyugat tartalmain keresztül állást foglal közéleti, gazdasági, ökológiai és kulturális kérdésekben, azonban nem kíván az igazság egyedüli birtokosának szerepében tetszelegni. Helyet ad a vitának, az alkotó eszmecserének, szigorúan ragaszkodva az európai hangnemhez és az emberi méltóság tiszteletben tartásához.

A Balatoni Nyugat nem pártszócső. Szerzői, szerkesztői a nyugat-balatoni térségért felelősséget érző, nyitott szemmel járó értelmiségiek, akik esetleges közéleti szerepvállalásuk mellett – vagy anélkül – osztják meg gondolataikat, érzéseiket és képeiket az olvasókkal.

A Balatoni Nyugat kérésükre védi egyes szerzői, tudósítói anonimitását, azonban a szerkesztőség minden esetben felelősséget vállal az itt megjelent tartalmakért.

A Balatoni Nyugat várja mindazokat, akik írásaikkal, képeikkel, videóikkal, tudósításaikkal hozzá tudnak járulni tartalmainak bővítéséhez.

A Balatoni Nyugat ezúton mond köszönetet a Váradi András Alapítványnak az elindulásához nyújtott nagylelkű támogatásáért, jövőbeni működésének költségeit pedig elsősorban közösségi finanszírozásból kívánja megoldani, nem zárkózva el a helyi vállalkozások hirdetéseinek megjelenítésétől sem.

A bejegyzés trackback címe:

https://balatoninyugat.blog.hu/api/trackback/id/tr8512614787
süti beállítások módosítása